Sunday
16 Jun
2:42
Veles
Macedonia

Базен

Ви обезбедуваме забавно окружување, вашите омилени пијалоци додека се релаксирате на базенот. Уживајте во сончевите зраци или вечера покрај брегот на ова шармантно место, на кое нудиме и забава во живо.

Детско игралиште

Во рамки на хотел Романтик се наоѓа и детско игралиште опремено со реквизити за забава и релаксација на најмладите.

Езеро

Утринско кафе, прошетки во природа, ручек, или романтична вечера, се дел од прекрасен ден на терасата покрај брегот со поглед кој ви го одзема здивот


Emagazine Enter your e-mail and receive all news and promotions from Hotel Romantique