Летна тераса


Терасата нуди совршен амбиент за вечера на отворено. Овде ќе откриете навистина уникатно кулинарско искуство. Прекрасниот поглед кон градината и езерото ја доловува и надворешната убавина на хотелот слеана со природата. На крајот од денот Ви предлагаме да се опуштите со Вашиот омилен пијалок во барот кој Ви нуди интимна атмосфера.

Детски базен

Ова лето Вашиот семеен одмор нека започне во забавна атмосфера покрај базенот на хотел Романтик.Нудиме и детски базен, наменет за Вашите најмали. Имајте несекојдневно искуство исполнето со незаборавни мигови.


Emagazine Enter your e-mail and receive all news and promotions from Hotel Romantique