Wednesday
20 Feb
19:24
Велес
Македонија

Хотел со 3 ѕвезди

Лоциран на северо-источниот брег на познатото Велешко Езеро и на само 9км oд центарот на град Велеc, Хотел Романтик ќе ве воодушеви со пријатен амбиент, одлична услуга, комфорни соби, апартмани и со надалеку познатите Велешки специјалитети.

Грижа за клиенти

Управител на Хотелот: Славче Ефтовски

Тел: 043 212 999

Менаџер на Рецепција: Татјана Трајчевска

Тел: 043 212 999

Сметководство

Тел: 043 212 999

Факс: 043 212 997

Контакт инфо

Велес 1400, Македонија

Телефон: +389 43 212 999

Мобилен: +389 78 400 036

Факс: +389 43 212 997

info@hotelromantik.com.mk

Facebook страна

Foursquare страна


Eмагазин Внесте e-mail адреса и бидете во тек со новостите во хотел Романтик